Польсько-Українська Платформа Інновацій в Енергетиці

Катовіце, Польща

Львів, Україна

urakol

ІІ день конференції – Львів, 27 жовтня 2016. Підсумки конференції

ІІ день конференції – Львів, 27 жовтня 2016. Підсумки конференції

On Грудень 4, 2016, Posted by , In Події, With No Comments

Закінчила роботу польсько-українська конференція «Підтримка інноваційності та трансферу технологій в паливно-енергетичному секторі» . Протягом двох днів учасники в чотирьох тематичних групах, обговорили найбільш важливі теми для підтримки конкурентоспроможності підприємств Львівської області шляхом впровадження високоефективних і низьковуглецевих технологій  використання місцевих видів палива. У роботі конференції взяли участь 61 учасник, у тому числі 44 українських і 17 польських представників, було виголошено 16 доповідей і проведено дві тематичні дискусії. Конференція супроводжувалася виставкою польських технологій. Виставка технологій  і конференція виявилася хорошим місцем для польсько-українськоих бізнес-переговорів з метою обміну досвідом, налагодження та зміцнення контактів між польськими та українськими підприємствами.

Під час другого дня конференції, яка відбулася у Львівській торгово-промисловій палаті, мова йшла про можливі дії щодо впровадження стійких енергетичних систем, заснованих на використанні відновлювальних джерел енергії. Презентація катовіцького досвіду –  Центру інновацій та компетентності, Euro-Centrum SA, Науково-технологічний парк, спонукала учасників до дискусії щодо  пасивного будівництва. Про досвід впровадження ВДЕ на Львівщині розповів Тарас Федак,  асоціація “Паливно-енергетичний комплекс Львівщини”.

Ще одним  важливим моментом конференції стало обговорення питання про програми фінансування розвитку малого і середнього бізнесу.

Посилання на висвітлення у пресі конференції (польською): http://nettg.pl/news/138662/lwow-czekamy-na-inwestorow-z-polski

Фото з другого дня конференції

 

Напишіть відгук