Польсько-Українська Платформа Інновацій в Енергетиці

Катовіце, Польща

Львів, Україна

urakol

Польсько-українська платформа інновацій в енергетиці. Партнерська декларація

Польсько-українська платформа інновацій в енергетиці. Партнерська декларація

On Грудень 4, 2016, Posted by , In Публікації, With No Comments

Польсько-українська платформа інновацій в енергетиці  – PUPIE заснована Головним інститутом гірництва в Катовіце та Інститутом геології і геохімії горючих копалин Національної академії наук України (м. Львів) в результаті реалізації проекту «Підвищення конкурентоспроможності підприємств Львівської області шляхом впровадження інноваційних технологій  використання місцевих паливно-енергетичних ресурсів” з логотипом URAKOL, що співфінансується Міністерством закордонних справ РП в рамках програми Польська допомога розвитку в 2016 році.

Основна мета PUPIE полягає в обміні знаннями і досвідом в секторі нових енергетичних технологій і використання місцевих видів палива, а також платформа слугуватиме для зміцнення контактів і співпраці між Польщею та Україною.

До складу PUPIE входитимуть представники науки, промисловості і адміністрації, які будуть створювати активний форум для обміну досвідом в паливно-енергетичному секторі, а також прийматимуть рішення в області політики, правової системи та економіки.

Завдання PUPIE включають в себе: підтримку інновацій і передачі технологій в паливно-енергетичному секторі, впровадження екологічно безпечних енергетичних систем і економіки (енергоефективність, енергозбереження, поновлювані джерела енергії), а також планування і здійснення заходів в інтересах низьковуглецевої економіки і захисту клімату.

Члени PUPIE будуть отримувати повідомлення про плановані заходи і наради-зустрічі. Учасники матимуть також можливість налагодити контакти і співпрацю з іншими партнерами платформи.

Якщо Ви зацікавлені в приєднанні до Польсько-української платформи інновацій в енергетиці, будь ласка, заповніть прикладену форму і відправте скан на адресу електронної пошти  jkrzemien@gig.eu (у Польщі) або lkulchytska@iggcm.org.ua (в Україні)

Скачати форму  Партнерської декларації

Напишіть відгук